July 22, 2012

#16 - Terus tenang

Terus tenang dan maju kehadapan.

Hiasan ni... Saja nak tunjuk aku ada polaroid. kehkehkeh


Frasa yang paling kerap aku muntahkan dari rongga mulut aku. Be positive. Aku tau benda ni susah, susah nak walk away dengan tinggal hati kat belakang. Hati yang dah kena sulam dengan kasih dan sayang. Aku memang tak boleh tipu, aku tak boleh lupa. Tapi nak buat macam mana, hidup tetap kena go on. So, kita go on la.

Aku bernasib baik aku ada kawan-kawan dengan adik-adik aku kt sini yang banyak membantu. Sangat banyak membantu. Memanglah heartbreak ni susah nak tempuh, tapi aku tempuh dengan cara yang lain, approach yg berbeza katanya. Tak payah nak mengarut tak tentu hala wei.

Sakit macam mana tu, doa aku kat dia tak pernah lekang dalam setiap solat aku, yassin aku tak pernah lekang untuk dia, doakan yang terbaik, minta diberi jodoh yang lebih baik dari aku. Aku akan gembira kalau aku berjaya buat dia gembira. Tak kisahlah dengan sapa pun. Tapi kenapa awak tak nampak eh apa yang dia dah buat kat awak, segala tindakan dia, yang menunjukkan dia suka awak? Awak memang pelik.

By the way, maaf pasal design tu. Aku admit yang aku tak gunakan segala profesionalism aku masa design tu. I'm so sorry.

Dan, saya akan sentiasa doakan kejayaan awak. Mekasih le bagi saya peluang untuk sayang awak dan happy dengan awak. *winkwink*

No comments:

Post a Comment

Conteng arang